VINTER REALISATION 21

Hans Allde Est.1949

Corneliani Vrown Windowpane Jacket

Årets vinterrealisation kommer att se lite annorlunda ut, som det mesta den senaste tiden.

Vi på Hans Allde värdesätter våra stamkunder och nya kunder. Därför kommer vi att hålla realisationen på vår övervåning, där endast ett visst antal kunder får vistas samtidigt. Det här för att följa rådande rekommendationer och för att kunna garantera er säkerhet. Realisationen kommer, p.g.a. dessa försiktighetsåtgärder, att pågå under en längre tid.

Som alltid kommer vi att erbjuda er vår fulla service och ett utbud av utgående produkter ur vårt aktuella sortiment, från leverantörer som Corneliani, The Gigi, PT01, Belvest, Drakes of London, PG Elfström, Inis Meain, m.fl.

Och som alltid är det 50% av ordinarie pris som gäller. Vi kommer hålla butiken öppen vardagar 11.00 – 18.00 och lördagar 11.00 – 14.00.
Vill du handla utanför våra ordinarie öppettider, så går det bra att kontakta oss på telefon eller mail.

Varmt välkomna! 

Om oss

Hans Allde AB etablerades år 1949. Butiken ligger på Birger Jarlsgatan 58, samma lokaler som vi befinner oss i idag. Hans Alldes filosofi har alltid varit att tillhandahålla hög kvalitet, kompetens och personlig service. Detta har sonen Lars Allde valt att föra vidare. En filosofi som vi hoppas, och har märkt, skapar förtroende och en bra relation till våra kunder. Hos oss hittar du ett exklusivt utbud av herrmode, med ett noga handplockat sortiment från världsledande varumärken. Du hittar även uthyrning av högtidskläder samt 1:a klasskrädderi under ett och samma tak.

Välkommen!

Kontakt

Birger Jarlsgatan 58

114 29, Stockholm

+46 8 20 71 91

shop@hansallde.se

Öppettider

Mån - Tor: 11.00-18.00

Fre:  11.00 - 16.00

Lör-Sön:  Stängt