Start > Uthyrning > Frack

Uthyrning Frack

DRESSCODE

Fracken är en civil högtidsdräkt som används vid bröllop och offentliga middagar samt ordenssällskap.

Fracken är svart och bärs alltid med frackskjorta, frackväst, byxor revär, vita hängslen och vit pikéfluga. 

PRODUKTEN

Fracken vi erbjuder för uthyrning är en frack framtagen från Corneliani för Hans Allde.  Modellen är i klassiskt utförande med en något moderniserad uppdatering av passformen. Vi har ett brett utbud av storlekar och täcker från storlek 44-64 och erbjuder även korta och långa storlekar. 

PROCESSSEN

Kom förbi butiken för en avprovning, vår personal tar dina mått och låter dig prova rätt storlek och bekanta dig med plagget. Vi bokar in din bokning och vid avsatt datum har vi din frack redo och korrigerad efter dina längder. Du lämnar sedan tillbaka fracken vid avsatt datum och om du så önskar sparar vi dina mått för framtida uthyrningar.

Uthyrning Frack

Om oss

Hans Allde AB etablerades år 1949. Butiken ligger på Birger Jarlsgatan 58, samma lokaler som vi befinner oss i idag. Hans Alldes filosofi har alltid varit att tillhandahålla hög kvalitet, kompetens och personlig service. Detta har sonen Lars Allde valt att föra vidare. En filosofi som vi hoppas, och har märkt, skapar förtroende och en bra relation till våra kunder. Hos oss hittar du ett exklusivt utbud av herrmode, med ett noga handplockat sortiment från världsledande varumärken. Du hittar även uthyrning av högtidskläder samt 1:a klasskrädderi under ett och samma tak.

Välkommen!

Kontakt

Birger Jarlsgatan 58

114 29, Stockholm

+46 8 20 71 91

shop@hansallde.se

Öppettider

Mån - Tor: 11.00-18.00

Fre:  11.00 - 16.00

Lör-Sön:  Stängt