Smoking

Hyr smoking från Hans Allde. Enkelt, smidigt och elegant med vår smoking från Italienska Corneliani.
Start > Uthyrning > Smoking

Smoking

DRESSCODE

Smokingen i svart eller midnattsblått, är mera av ett informellt festplagg, vanligen vid jämna födelsedagar och större eller mindre fester.
Företrädelsevis svart rosett, eller blå rosett till den blå smokingen naturligtvis.
Väst eller gördel är inte obligatoriskt, men kan kompletteras med efter tycke och smak. Andra valfria accessoarer är sidenscarf och armbandsur i svart.

PRODUKTEN

Produkten vi använder oss av till vår uthyrning är italienska Corneliani.
Plaggen tillverkas för hand i Mantova, Italien och tillverkar en fantastisk full canvas smoking med ett klassiskt utförande med en något mer modern silhuett. Vi erbjuder även en modell från Corneliani Collection som erbjuder ett mer modernare utförande och smalare passform.

PROCESSSEN

Kom förbi butiken för en avprovning, vi låter dig prova rätt storlek och tar dina mått. Vi bokar in din bokning och vid avsatt datum har vi din smoking redo och korrigerad efter din längder. Lämna tillbaka smokingen vid avsatt tid och vid nästa bokning har vi sparat dina uppgifter och kan på så sätt ha ditt plagg redo för nästa tillfälle.

Uthyrning Smoking - Hans Allde

Om oss

Hans Allde AB etablerades år 1949. Butiken ligger på Birger Jarlsgatan 58, samma lokaler som vi befinner oss i idag. Hans Alldes filosofi har alltid varit att tillhandahålla hög kvalitet, kompetens och personlig service. Detta har sonen Lars Allde valt att föra vidare. En filosofi som vi hoppas, och har märkt, skapar förtroende och en bra relation till våra kunder. Hos oss hittar du ett exklusivt utbud av herrmode, med ett noga handplockat sortiment från världsledande varumärken. Du hittar även uthyrning av högtidskläder samt 1:a klasskrädderi under ett och samma tak.

Välkommen!

Kontakt

Birger Jarlsgatan 58

114 29, Stockholm

+46 8 20 71 91

shop@hansallde.se

Öppettider

Mån - Tor: 11.00-18.00

Fre:  11.00 - 16.00

Lör-Sön:  Stängt