Corneliani

Konfektionsspecialisten från Mantova, Italien.

Om varumärket

Made in Italy

Corneliani tillverkar konfektion i full kanvas för hand i Mantova, Italien.
Hans Allde har erbjudit svenska folket det italienska varumärket sedan tidigt 80-tal och erbjuder ett brett utbud från den Italienska leverantören. Hos oss hittar du konfektion, frackar, smokingar, ytterplagg, skjortor och vi erbjuder även Cornelianis fulla made-to-measure service.

Utöver detta erbjuder vi ett noga utvalt utbud av Corneliani ID och modeller från Corneliani CC på smokingsidan. Varumärket utgör stommen i vårt konfektionsutbud och har lång erfarenhet och kunskap om varumärket.

Corneliani
Hans Alldes sortiment av :

 

Corneliani

Om oss

Hans Allde AB etablerades år 1949. Butiken ligger på Birger Jarlsgatan 58, samma lokaler som vi befinner oss i idag. Hans Alldes filosofi har alltid varit att tillhandahålla hög kvalitet, kompetens och personlig service. Detta har sonen Lars Allde valt att föra vidare. En filosofi som vi hoppas, och har märkt, skapar förtroende och en bra relation till våra kunder. Hos oss hittar du ett exklusivt utbud av herrmode, med ett noga handplockat sortiment från världsledande varumärken. Du hittar även uthyrning av högtidskläder samt 1:a klasskrädderi under ett och samma tak.

Välkommen!

Kontakt

Birger Jarlsgatan 58

114 29, Stockholm

+46 8 20 71 91

shop@hansallde.se

Öppettider

Mån - fre: 10.00-18.00

Lör:  11.00 - 14.00

Sön:  Stängt