Belvest

Den norditalienska konfektionsmästaren.

Om varumärket

Belvest

Traditionellt skrädderi och hantverk är varumärkets filosofi.  En sofistikerad stil, en tidlös ikon som korsar mode och bekräftar kreativiteten i “Made in Italy” -konceptet. Under tre generationer har företaget lagt ner och tolkat den äldsta hantverket och de formella värdena av estetik med modern känslighet. Produkten är en full kanvas konstruktion med merparten handgjorda moment och ett öga för detaljer.

För den som är ute efter något speciellt erbjuder Hans Allde även dig att måttsy från varumärket. Ett måttprogram som vi anser vara ledande och med flera unika ändringsmöjligheter som ger dig ett fantastiskt resultat. 
Läs mer om made to measure och processen här.

Utöver ready-to-wear kostymer och kavajer erbjuder vi även frack samt smoking från Belvest i butiken. Utforska vårt sortiment här nedan. 

Hans Alldes sortiment av :

 

Belvest 

Om oss

Hans Allde AB etablerades år 1949. Butiken ligger på Birger Jarlsgatan 58, samma lokaler som vi befinner oss i idag. Hans Alldes filosofi har alltid varit att tillhandahålla hög kvalitet, kompetens och personlig service. Detta har sonen Lars Allde valt att föra vidare. En filosofi som vi hoppas, och har märkt, skapar förtroende och en bra relation till våra kunder. Hos oss hittar du ett exklusivt utbud av herrmode, med ett noga handplockat sortiment från världsledande varumärken. Du hittar även uthyrning av högtidskläder samt 1:a klasskrädderi under ett och samma tak.

Välkommen!

Kontakt

Birger Jarlsgatan 58

114 29, Stockholm

+46 8 20 71 91

shop@hansallde.se

 

Öppettider

Mån - tor: 10.00-18.00

Fredag: 10-16.00

Lör: Stängt

Sön:  Stängt