Personalen

Lars Allde

Lars Allde

VD/Ägare

Lars Allde började jobba 1982 och tog över sin fars butik 1990.
Lars har en stor passion för hantverket som Hans Alldes sortiment består utav, och älskar relationen och kontakten med alla kunder.
Under Lars tid som ansvarig har affärsverksamheten utvecklats med 1:a klassens skrädderi.
Anders Berg

Anders Berg

Bod biträde

Anders Berg började jobba för Hans Allde 1983 och har genom åren byggt upp en trogen kundstam. Anders uppskattar mycket mötet med kunden och arbetar alltid omsorgsfullt fram ett resultat gemensamt med kunden.
Louise Berg

Louise Berg

Säljare

Louise har varit anställd sedan 2007 hos Hans Allde där hon är verksam som säljare.
Efter 3-årig s.k. Industriekauflehre i München har Louise arbetat 13 år med damkonfektion som ansvarig agent i Skandinavien för bla hela Escada gruppen.

Margaretha

Margaretha

Säljare/Visual merchandiser

Margaretha har varit aktiv i verksamheten sedan 1991 och har varit säljare och ansvarig för Hans Alldes skyltning. Idag är hon inhyrd visual merschansider med ansvar för våra vackra skyltfönster, Utöver Hans Allde har Margaretha en lång erfarenhet inom branschen och varit aktiv inom flera stora svenska varumärken.
Annika Hed

Annika Hed

Skärddarmästare

Sedan 2009 bedriver Annika Hed sitt 1: klass skrädderi på Hans Alldes övre plan. Annika är en utbildad skräddare som har en lång erfarenhet inom skrädderihantverket och är ett välbekant ansikte inom branschen.
Marie-Helen

Marie-Helen

Skräddare

Marie-Helen är utbildad på tillskärar akedemin i Stockholm.
Hon har arbetat tillsammans med Annika sedan 2004, när båda jobbade för Christer Götrich skrädderi. Sedan 2007 är Marie-Helen anställd hos Annika inom Alldes 1#klass skrädderi.
Josef Olsson

Josef Olsson

Skärddaransvarig

Josef är en gesällutbildad skräddare som innehar mästarbrev och började som skräddare hos Hans Allde redan 1990.
Som skräddaransvarig är det han som ser till att vårt skrädderi besitter högsta kompetens och service.
Susanna Lindqvist

Susanna Lindqvist

Skräddare

Susanna är en utbildad skräddare som innehar gesällbrev inom herrskrädderi.
Susanna har varit anställd hos Hans Allde sedan 2005. 

Om oss

Hans Allde AB etablerades år 1949. Butiken ligger på Birger Jarlsgatan 58, samma lokaler som vi befinner oss i idag. Hans Alldes filosofi har alltid varit att tillhandahålla hög kvalitet, kompetens och personlig service. Detta har sonen Lars Allde valt att föra vidare. En filosofi som vi hoppas, och har märkt, skapar förtroende och en bra relation till våra kunder.

Hos oss hittar du ett exklusivt utbud av herrmode, med ett noga handplockat sortiment från världsledande varumärken. Du hittar även uthyrning av högtidskläder samt 1:a klass skrädderi under ett och samma tak.

Välkommen!

Kontakt

Birger Jarlsgatan 58

114 29, Stockholm

+46 8 20 71 91

shop@hansallde.se

Öppettider

Mån-Fre : 10.00 -18.00

Lör : 11.00 - 14.00

Sön : Stängt